Spirituele tekeningen

candle3 candle3
Welkom op deze eerste pagina, met ingezonden tekeningen. Deze tekeningen zijn op spirtuele basis gemaakt. Sommige personen krijgen langs "ingevingen" of op "spirituele" basis, de nodige inspiratie binnen. Meestal gebeurt dit spontaan. Na het tekenen komt dan vaak pas, de opmerking zoals, "heb ik dit getekend ?". Hier op deze pagina staan alvast enkele ingestuurde tekeningen. Ik vermeld hier alleen met toestemming de volle naam, en anders alleen de voornaam van de eigenaar. Er zitten hier hele mooie tekeningen bij. Het beste is deze meermalen te bekijken, en in je op te nemen. Zo kunnen er "indrukken" te voorschijn komen, en neem maar gerust aan, ze hebben een betekenis. Ik heb er nu enkele op deze pagina opgenomen, en de naam van de eigenaar of eigenares staat er in de buurt. Voor een groter beeld van de tekening, klik je op de afbeelding.
Men kan ook zelf 1 of meerdere mooie tekeningen insturen. Het moeten dan wel tekeningen zijn, die op mediamieke basis zijn getekend. D.w.z. door beelden te zien, of langs inspiratieve weg. Tekeningen van engelen, gidsen, omgevingen, enz zijn welkom. Per inzender kan max 3 tekeningen worden ingestuurd. Zijn ze heel erg mooi, zoals de bovenste tekeningen dan kan er een paar meer bij.


Datum 5-05-2007 - Er zijn 3 nieuwe langs mediamieke weg gemaakte tekeningen (56, 57 en 58) geplaatst uit handen van Riky.

Vriendelijk verzoek, stuur de tekeningen in met de .jpg, of in .gif formaat. In .bmp of in .tif formaat mag ook, maar wegens de grootte eerst inpakken met Winzip, Winrar of met WinAce. (verkleinen voor verzending)
Tekeningen in .cpt, .app en andere formaten kan ik niet openen, geef anders aan met welk programma het is gemaakt.

Het laden van de plaatjes kan soms even duren.

Pagina 1 (deze pagina) - de tekeningen tot nummer 40
Pagina 2 - tekeningen vanaf nummer 41 tot nummer 80.
lijn
Spirituele tekeningen
lijn
 
Klik op de afbeelding, voor een groter formaat.


Compitek1Tekening 1 Op deze tekening is een vrouw te zien, met duidelijk haar "aura". Zo ziet een aura er uit, als men dit kan zien. Dit kan een gids zijn, die op deze manier haar beeld wil doorgeven. De oranje bol aan de hemel, kan een "astrale" planeet zijn. (Tekening Susan)
Compitek2Tekening 2 Ook op deze tekening is een persoon te zien, maar nu alleen haar gezicht. Dit is duidelijk een "doorgegeven" inspiratieve tekening, vanuit de gene zijde. De wolken zijn zeker niet van hier. Dit beeld heb ik zelf in iets andere mate ook gezien, dus herken ik het. U misschien ook ?, bekijk het op je gemak, en misschien komt er wat los. (Tekening Susan)
Compitek3Tekening 3 Deze duidt op een "driehoeks" verhouding, door een energiestroom. Dit lijkt op een poort naar het licht. Zulke poorten worden in vele variaties doorgegeven. Dit is er dus 1 van. Links is in het blauw een persoon te zien. Mooie tekening. (Tekening Susan)
Compitek4Tekening 4 Op deze tekening is een grote hand te zien, dat moet duiden op, "Hand boven je hoofd". Er is ook in te zien, dat het gaat om spirituele capaciteiten, met het licht zelf op de achtergrond als steun. Links zie je het teken van de spirituele en universele kracht. (Ankh) Het sieraad rechts, moet duiden op veelzijdigheid. (Tekening Susan)
Compitek5Tekening 5 Op deze tekening zijn 3 figuren te zien. In het midden lijkt het me een gids, links onder de man, en rechts de vrouw. In de man links is weer een klein persoon te zien, zo te zien een klein meisje. Dit zal kunnen betekenen dat de man een "kind" in de "karma" heeft zitten, en die later de vrouw zal geven. De gids in de tekening zou de "incarnatie" van dat kind kunnen zijn. Mooi gemaakt, lijkt me een "karmische" aanwijzing voor de toekomst. (Tekening Susan)
Compitek6Tekening 6 Deze tekening toont een lichtbol op de achtergrond, het lijkt me het "licht" zelf te zijn. Deze tekening doet me aan een licht sfeer denken. Uit vele berichten is bekend dat de kleuren daar "licht" zijn, maar toch heel mooi. Deze tekening is een intuitief doorgegeven "beeld" van de omgeving aldaar. (gene zijde). (Tekening Susan)
Waiting-GZTekening 7 Deze tekening lijkt een ingang van de gene zijde voor te stellen. Er zijn 3 figuren op te zien. Ze lijken op iemand te wachten, die daar nog moet "aankomen". Zou de ingang van gene zijde er zo uitzien ?, wie kan ons hier meer over vertellen ?. (Tekening Susan)
Looking-DownTekening 8 Op deze tekening zien we 5 personen staan. Dit lijkt me een weergave van de sterrenhemel in de gene zijde zoals deze misschien uit kan zien aldaar. Er is links een mooi blauw gekleurde planeet te zien, het kan de aarde zijn maar evengoed een andere "astrale" planeet. Wie weet het ?. Mooi gemaakt. De kleine versie is niet compleet, klik erop voor het complete formaat. (Tekening Susan)
Andere-WereldTekening 9 Symbolische tekening lijkt me, met 4 bollen erop. De bovenmiddenste bol lijkt het meest op wat ik niet lang geleden in een "bewustzijn" uittreding (droom) mocht meemaken. Lijkt me daarom een "astrale" planeet te zijn. Mooi 3 dimensionaal opgetekend. (Tekening Susan)
Tek1Tekening 10 Op deze tekening is een persoon te zien, die door hulp van Susan naar het licht is geholpen. Hier staat hij afgebeeld voor een poort. Of dit de eigelijke ingang is of een "voorgedeelte" van de gene zijde is nog niet zeker. Links zijn nog 2 figuren te zien. Tekening is aanklikbaar voor groter formaat. (Tekening Susan)
Kosmisch CyclusTekening 11 Op deze tekening is een soort dimensie overgang te zien. Ballen vergezellen deze spirituele tekening naar de kern toe steeds kleiner wordend. Zou dit het beeld zijn van zo'n overgang van de ene dimensie naar een andere?. Tekening is aanklikbaar voor groter formaat. (Tekening Miranda)
Kolk1Tekening 12 Deze tekening is ook een soort dimensie overgang te zien. De bollen linksboven en vooral die rechtsonder zou een "astrale" planeet kunnen uitbeelden. De cirkel in het midden zou een dimensie overgang kunnen zijn naar een hoger sfeer?. Dit kleine plaatje is niet compleet, klik erop voor de complete tekening. (Tekening Miranda)
Jul1Tekening 13 Op deze tekening gemaakt door Juliette moet een levensboom uitbeelden. (symbolische betekenis) Dit is een symbolische boodschap doorgegeven via de medium in deze. Klik erop voor de complete tekening. (Tekening Juliette)
Jul2Tekening 14 Hier is vaag een persoon op te zien, 2 zelfs. Deze tekening heeft Juliette met haar ogen dicht gemaakt. Zuiver op basis mediamieke intuitie is deze tekening gemaakt. (Tekening Juliette)
Jul5Tekening 15 Ook deze tekening van haar is ook meditatief met ogen dicht gemaakt. Dit moet haar aura uitbeelden. Zie de meedere lagen waaruit een aura ook bestaat. (Tekening Juliette)
image1.psphTekening 16 Deze tekening is mooi gemaakt. Wie goed kijkt ziet wat bovenaan een persoon staan, vlak naast de gele boog. Onderaan zie ik naast het witte licht ook iets staan. Het witte licht moet naar mijn indruk de ingang zijn naar een andere sfeer in de gene zijde. (Tekening Steffie)
bloem-vrouwTekening 17 Bloem vrouw heet deze tekening. Ik zie een bijzondere bloem met voor ons ongebruikelijke kleuren. Wie goed kijkt ziet meer dan dit. (Tekening Steffie)
zee-engel-1111Tekening 18 Hier is in het "hartje" even uit het midden een levend iets te zien. Deze tekening zou "geboorte" als betekenis hebben. Deze tekening wil je meer vertellen. Water speelt hier een belanrijke rol, want water betekend leven. (Tekening Steffie)
angel-of-love-3Tekening 19 Hier zie ik 2 levende wezens in de cirkel staan. Als ik goed kijk zie ik een vrouw met kind op de tekening. Daaronder een wereldbol, maar dit lijkt mij niet de aarde. Wie goed kijkt ziet andere continenten. (Tekening Steffie)
angel-of-love-aTekening 20 Links onder weer de mogelijke ingang naar een andere sfeer. In het midden een wolk met een gedaante even links ervan. (Tekening Steffie)
de-overgangTekening 21 Links is een vrouw gedaante te zien. In het oog is een driekant te zien. Driekant staat voor eenheid. Teken natuur, medium, mens. De vlinders in de bol staan voor leven. (Tekening Anja)
roseTekening 22 Een eenvoudige maar betekenisvolle op madiamieke wijze gemaakte tekening. De betekenis is standvastigheid (de wortels), omarming (de cirkelvorm wortels), groei van het innerlijke (de stengel met de bladeren), de bloem aan de zijkant (nieuw begin van iets) en de bloem zelf staat voor het leven zelf in volle bloei. (toekomst). Aanklikbaar voor iets groter formaat in apart venster. (Tekening Myranda)
angelicTekening 23 Een engel met vleugels. Ik heb ze echter nooit met vleugels gezien. Deze vleugels staan hier voor het symbool "Vliegvaardig" in onze sfeer. Symbolisch zie ik ook "omarming" want deze gids geeft dat met haar vleugels weer. Aanklikbaar voor groter formaat. (Tekening Myranda)
roses-heartTekening 24 Ook deze tekening is op een eenvoudige maar betekenisvol getekend op madiamieke wijze. Hier vinden we weer de standvastigheid (de wortels), maar nu voor 2 personen. (2 bloemen) omarming (de cirkelvorm wortels), groei van de innerlijke liefde, de bloemen aan de zijkanten, het hart staat voor liefde en de bloemen voor het gezamelijk leven. (toekomst). Aanklikbaar voor iets groter formaat in apart venster. (Tekening Myranda)
23Tekening 25 Een mooi in abtracte vorm gemaakte tekening. Hierin is duidelijk een gezicht te zien in een deur opening. (Tekening Steffie)
image6aTekening 26 Ook weer een mooie abstracte tekening met 3 poorten achter elkaar met daarbij een figuur. Het water onder betekent, leven en kracht. (Tekening Steffie)
image2dTekening 27 Hier zijn 2 personen te zien die lijken te worden aangetrokken naar de groene poort. Dit lijkt een dimensie overgang te zijn naar een ander niveau. (Tekening Steffie)
image7Tekening 28 Dit is echt een mooie tekening. Hier is duidelijk een gids op te zien. Het voelt ook als zodanig aan. Liefde, warmte, genegenheid, wijsheid. Duidelijk is op haar voorhoofd een van de 7 chakra te zien als een lichtster. (Tekening Steffie)
ReincarnatieTekening 29 Een mooie spirituele tekening waarop links een persoon met etherisch lichaam te zien is en rechts de incarnatie van de persoon zelf. In het midden een duif en die staat voor vrede. Titel van deze Tekening is "Het innerlijke kind" (Tekening Susan)
Gids1Tekening 30 Hier is het gezicht van een gids op te zien. Daaronder een lichtkrans. Een typisch tekening van een gene zijde omgeving uit een lichtsfeer. (Tekening Steffie)
image10Tekening 31 Hier is boven een wat wazige bol te zien en onder een duidelijker. Ze zijn met een lijn met elkaar verbonden. Zouden dit astrale sfeer planeten zijn? Een wat ongewone omgeving. (Tekening Steffie)
mystiekTekening 32 Een stralenkrans domineert hier deze tekening. Bron van leven? Lijkt een overgang tunnel te zijn. (Tekening Steffie)
MandalaTekening 33 Een prachtige getekende mandala in Sjaministische sfeer getekend. (Tekening Ingrid)
PaasvieringTekening 34 Steffie noemt deze tekening "Paasviering", dit beeldt deze mooie tekening ook uit. Ook hier is zo te zien een planeet te zien. Astraal ?, daar lijkt het op. (Tekening Steffie)
Dream in de vallyTekening 35 Een prachtig mooie langs mediamieke weg gemaakte tekening. Hier zien we een deel van een gezicht waarin duidelijk een oog uitkomt. Helderziend ook ? , mooi. (Tekening Steffie)
Dream in de vallyTekening 36 Een mooie langs mediamieke weg gemaakte tekening. Hier zien we een persoon, op deze tekening haar gids. Eromheen is duidelijk de aura te zien. Achterrechts is nog een schaduw te zien. Boven een wolk waarin een hand te zien is. Teken 'hand boven de hoofd'. Dit lijkt door haar gids te zijn doorgegeven. (Tekening Myranda)
Engel en bloemTekening 37 Een mooi op mediamieke basis gemaakte tekening. Hier zien we een engelachtige vrouw met een lange jurk met daaronder een bloem. Achter een grote en gewone bloem. Deze staat sysmbolisch gezien voor leven naar bloeifase. (Tekening Angellove)
KruisTekening 38 Hier is een mooi kruis in lichte kleuren te zien met een hoger sfeer indruk erbij. Mijn indruk is 'licht kruis' ofwel geen grote lasten (meer) te dragen op je schouders. Daarbij een innerlijke 'schoonheid'. Een heel mooie mediamieke tekening. (Tekening SellaYoung)
rck1Tekening 39 Dit is vooral een symbolische tekening met meer inhoud dan men zal vermoeden. In het midden is duidelijk is soort opening te zien dat naar het 'binnenste' leidt. (Kern van het leven) Er omheen is veel variatie. Moeilijk te doorgronden tekening en bevat een heel boodschap. (Tekening Riky)
rck2Tekening 40 Deze lijkt veel op de voorgaande maar hier zien we de natuurgroen doorkomen. Iets met voeding, ook weer zuiver symbolisch bedoeld. Het rood middenin kan op energie verbruik duiden. (Tekening Riky)

rainline
Met het menuutje kan in volle schermen van pagina gewisseld worden.
Terug naar boven.
Naar de 2de pagina.


© JHK en rechten eigenaar vermeld bij tekening - 2000/2008
Kopieren en weer openbaarmaking van deze tekeningen is niet toegestaan zonder toestemming van eigenaar.