Vreemde verschijnselen
candle3 candle3 Op deze eerste pagina staan foto's van vreemde verschijnselen die men vaak niet thuis  kan brengen. Dit kunnen geesten zijn, entiteiten, gewoon mist, rook, temperatuursverschillen, en meer waar we ons van afvragen wat het is. Vaak worden er foto's genomen waarop dingen staan die de maker helemaal niet had willen fotograferen. Op deze pagina zijn vele foto's te zien die zijn genomen waarop iets meekwam dat er niet op thuis hoort. Men kan indien men zelf zoiets heeft de foto opsturen. Plaatsing vind naar wens plaats met of zonder naam, vermelding van eigenaar foto, annoniem, enz. Naast de foto rechts staat eventueel een mogelijke verklaring. Getracht wordt met logica en beschikbaar inzicht een verklaring te geven. Om het laden niet te lang te laten duren worden de pagina's opgedeeld wanneer een bepaald limiet wordt bereikt. Sommige foto's kunnen bewerkt zijn, wanneer ik dit contstateer zullen ze bij een volgende update geleidelijk worden vervangen door andere. Let op het commentaar naast de foto, vaak staat dit erbij vermeld.
Men kan wanneer men iets op 1 van de foto's ziet, hetzij zo of door helderziende waarneming, je zienswijze op het hiervoor aparte forum "Forum vreemde verschijnselen" plaatsen. Ik zal indien interessant de betreffende foto plaatsen met daarbij een kort commentaar.

Door drukte is de mailbox vol en even gesloten. Reageer op het forum zelf. Meld je eventueel aan als lid.

-->
Pagina 1 (deze pagina) - de foto's tot nummer 30
Pagina 2 - foto's vanaf nummer 31 tot nummer 60.
Pagina 3 - foto's vanaf nummer 61 tot nummer 90.
Pagina 4 - foto's vanaf nummer 91 tot nummer 120.
Datum 12-04-2009 - 1 foto 119 van een bunker toegevoegd, pagina bijgewerkt.
---

Naar de 2de pagina - foto's 31 t/m 60.
Naar de 3de pagina - foto's 61 t/m 90.
Naar de 4de pagina - foto's 91 t/m 120.


---
 
Marianne met haar gidsFoto 1 Een foto waarop Marianne te zien is met nog iets erop. Wanneer men langer kijkt is duidelijk nog een gezicht te zien. Tevens is onder een verkleuring te zien. Deze foto is zeker echt en is door fotografen op echtheid gecontroleerd. Ze konden geen verklaring vinden. Hier moet haar gids ook op te zien zijn.

Aanklikbaar voor groter formaat in apart venster.

Foto 2Foto 2 Dit is de eerste foto die een tijdje op de voorpagina heeft gestaan. Deze is echt, de eigenaar wilde gewoon een foto nemen, maar na het ontwikkelen kwam dit mee. Sommigen zien er 3 geesten in, anderen 2. Ik zelf denk aan 2 stuks. Een fototoestel is niet in staat altijd exact het uiterlijk over te nemen, zodat het er vreemd uitziet.

Patricia stuurde deze helderziende waarneming in, lees wat zij zag;

Hallo, ik zie 3 gedaantes op de foto. Het is een mannen gezicht bovenaan met een "lichaam" donker haar met baard en snor. Aan de rechterkant van de foto zie ik een gezicht met snor (mijn 1e gedachte was dat die op hitler leek) vanwege die snor kleding lijkt 17e eeuws, pofbroek, ed. Het heeft ook iets demonisch, zijn onderkant lijkt wel van een bok (bokkepoten). Het lijkt iets in de armen te houden (aan de linkerkant v.d foto) lijkt op een baby bij het zien van deze foto voelde ik me intens verdrietig, en heb even moeten huilen. Ik weet dat het raar klinkt maar zie wel vaker van die dingen op foto's gezichten waar anderen alleen een mist zien, heb dat heel sterk met foto´s van dudly town in amerika.

Mevr. A., stuurde deze waarneming in, lees wat zij zag;

Ik heb de foto's nog eens goed bekeken en met de eerste foto wil ik grotendeels aansluiten met wat Patricia zegt maar ik zie er eigenlijk ook 1 hoofdpersoon in als je goed kijkt zie je een duidelijk profiel van een vrouw met een charleston kapsel en kleding van die tijd. Wat mij daarin opvalt is dat ze erge intens verdriet heeft, ze draagt veel pijn mee en ik voel heel sterk aan dat de andere aanwezigheden eigenlijk een reflectie zijn van haar demonen waar ze mee zit, deze demonen zijn haar pijn en verdriet iets waar ze geen afstand van kan nemen iets waar ze eerst zelf mee in het reine moet komen. Nog een extra detail dat ik zie is rechtsonderaan een kind dat intens verdriet heeft, de vrouw zelf staat er met haar rug naartoe gekeerd, de indruk dat ik heb bij het kind is dat deze vrouw sinds kind zijn het al heel moeilijk had, er moet echt iets gebeurd zijn dat heel diep bij haar zit. De aanwezigheid van de vrouw wil uitreiken naar anderen maar haar demonen, angst en verdriet houden haar echt tegen. Deze vrouw wilt heel graag naar de gene zijde, maar kan dit duidelijk niet zonder hulp.

Severine zag het volgende, lees wat zij zag;

Op foto 2 zie ik duidelijk ook 3 gezichten. Links bovenaan zie ik een man met donker haar (lijkt in mijn ogen een beetje op rasta rostelli). En dan net onder hem zie ik een kleiner gezichtje, een babytje vermoedt ik. Rechts bovenaan zie ik een man met zijn hand bij zijn mond alsof hij aan het roepen is voor hulp of zoiets. Hij heeft een snor en een baard.


rainline
Foto 3Foto 3 Foto van de ramp van 11 sept 2001 nadat een gekaapt vliegtuig had ingeslagen. Duidelijk is een gezicht te zien. Ik zelf zie hier een energie bundeling ontstaan uit de vele levens die zijn omgekomen en tevens zie ik een groen kapje op het gezicht. Dit moet een teken uit de natuur zijn. Wie meer ziet kan het doorgeven.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto 4Foto 4 Dit is de 2de foto die onlangs (12-2000) werd ingestuurd. Ook deze is echt, de eigenaar heeft voor het insturen door een aantal fotografen de foto's laten onderzoeken. Men heeft geen vervalsingen kunnen vaststellen. Er blijft dan maar een ding over, en dat is op een ander niveau onderzoek doen. Bij het ontvangen van de foto's nam ik "activiteit" van de gene zijde waar, zodat een mogelijke verklaring gauw gevonden is. Het is een entiteit, maar ik kreeg er geen verkeerd gevoel bij. De foto kon tot stand komen mogelijk door een lokaal lagere temperatuur veroorzaakt door deze intelligentie. Daardoor ontstaat mist dat voor mensen nog te ijl is, maar voor een fototoestel voldoende. Mist relecteert deels, en daarom is die "vervorming" te zien. (eigenaar Henry - citymusic@planet.nl)

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto 5Foto 5 Deze foto doet mij denken aan een vreemde vorm van leven, alsof het van een andere planeet afkomstig is, maar "overleden".(eigenaar Henry - citymusic@planet.nl)

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto 6Foto 6 Ook deze is van Henry, maar nu is zijn winkel en gitaar goed te zien. Ook weer met dezelfde verklaring als boven. (eigenaar Henry - citymusic@planet.nl)

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto 7Foto 7 Deze foto is afkomstig van Rina. Zij was eens in Ierland op vakantie op bezoek in een oud kasteel. Ze nam meerdere foto's waarop deze er tussen kwam. Er mocht daar niet gerookt worden. Hier is ook sprake van iets dat we normaal niet thuis kunnen brengen. Gaan we het "ruimer" bekijken, dan is het mogelijk een deel van een intelligentie. Ook hier is een fototoestel alleen in staat het "reflecterende" deel te fotograferen. Rina voelde wel een koude stroom.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto 8Foto 8 Dit is een foto genomen in een fittnes centrum. Op de foto is een draaigolf te zien die naar boven gaat. Op deze plek moet de temperatuur lager zijn, zodat het zichtbaar wordt door een koude stroom. Een fototoestel kan het verschil in de temperatuur zien en vastleggen. Toch lijkt het op iets wat leeft, dat vanuit de grond naar boven lijkt te komen, gezien de concentratie onderaan, terwijl meer naar boven het in dichtheid afneemt. Daarmee is ook het temperatuursverschil minder en dat resulteert in een mindere reflectie. Meest voor de hand liggend is een magnetische "aardstraal" welke wel meer voorkomen. Op die plek was geen putje of rooster voor water of lucht afvoer/aanvoer aanwezig, zodat deze mogelijkheid wordt uitgesloten, waar een kou of warmtestroom uit zou kunnen komen. Een levend iets is niet uitgesloten. Ik kreeg er wel een reactie op door, maar met vragen aan de gidsen van mij gaf als antwoord dat het een levensvorm is, met als antwoord een "vreemde". Dus geen menselijke vorm van leven. Ik kan geen vervalsing vaststellen, zodat wat er staat echt is. (eigenaar wenst onbekend te blijven)

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto 9Foto 9 Deze foto is afkomstig van Wendy, die eens op vakantie was in Egypte. Duidelijk is iets op de foto te zien dat ons nieuwsgierig maakt, maar ook vele vraagtekens geeft. Er is een geest te zien, en sommigen zien aan de linkerkant iets aan een vleugel en een kroon op het hoofd. Dit effect wordt waarschijnlijk veroorzaakt door de lichtinval van de zon dat van achter bovenaf komt. Dit doet echter niets af van het feit dat er degelijk iets op te zien is.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Patricia, die eerder een uitleg instuurde heeft voor de foto hierboven ook helderziende beelden waargenomen. Lees wat zij te vertellen heeft.

Ik heb de laatste foto die je geplaatst hebt gezien uitvergroot enz. Het is een wachter (maar een tempelpriester) van de god Ra voor een der grote pyramides, in zijn rechterhand draagt hij een lans of speer een soort van schild voor zijn buik en aan zijn voeten een kat of katachtige. Het is een van de vele zonen van de vrouw die hier begraven is. Aan de rechterkant kun je een soort waterstroompje zien en daarnaast 3 of 4 figuren. Rechts schuin voor hem een hoofd van de gestorvene en verder naar rechts vooraan een zittend half liggend figuur, een verslagene. Ik hoop dat je het zelfde ziet als ik wanneer je de foto uitvergroot. Het is een vredige eeuwige liefde die hier getoont word. Een aanbidding een van de mooiste dingen die ik ooit heb mogen zien. Zoveel liefde en genegenheid zoveel oprechtheid zoveel bescherming zoveel vrede en eenheid.

Met dank aan Paricia voor het waarnemen van deze foto.

Hier is nog een uitleg binnengekomen, deze geeft een andere beschrijving weer dan hierboven. Duidelijk is wel dat het ook hier weer om een verschijning gaat. Let vooral op de paralellen die wel hetzelfde zijn.

Beste jhk, ik zat een beetje rond te kijken op uw pagina en heb de foto bekeken van de verschijning bij de piramide. Ik had me een beetje geconcentreerd en maar opgeschreven wat me te binnenschoot. Ik had een idee van een man in de kleding van hedendaagse arabieren. Gewoon met een "tulband" en een soort lange cape allebei wit. Hij draagt bij zich een houten stok. De cape verschuilt zijn mond en neus. Hij is ongeveer 45 jaar en van beroep vertaler van Egyptische tekens. Ook had ik het idee dat hij daar staat om te vragen of iemand hem wil volgen in de piramide omdat hij iets belangrijks heeft vertaald maar nooit heeft kunnen zeggen. Afz. P.M.


rainline
Foto 10Foto 10 Op deze foto zien we duidelijk iemand op de vloer zitten leunend tegen de muur. Dit is een trucagefoto, maar laat zien hoe een helderziende persoon ongeveer een geest ziet, nl. meest doorzichtig met soms een lichtend auraveld omheen. Ik vind deze foto toch geschikt voor plaatsing als voorbeeld. Spijt over iets lijkt me hier naar voren te komen. (Indruk klopte, maar om andere reden)

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto 11Foto 11 Op deze foto is links een soort mist te zien. Het is duidelijk iets wat vreemd aandoet. De eigenaar van deze foto verklaart:

Hallo, hier de foto van dudleytown. Je ziet duidelijk als je vergroot verschillende entiteiten ook gezichten tussen de bomen en rechts tussen de bomen en struiken enkele letters en een skeletachtig hoofd. Wat ik zie oa zijn een knielende vrouw, een man, een klein meisje.

Aanklikbaar voor groter formaat.
(Kwaliteit is iets minder)

Foto 12Foto 12 Hier is niet echt veel te zien zou men zeggen. Sommige mensen echter zien wel wat. Er zou een net overleden persoon op te zien zijn. Reacties zijn welkom.

Aanklikbaar voor groter formaat.

De Heer J.L stuurde zijn visie in over deze foto.

Hallo, als ik naar de vergrote foto kijk, zie ik voor het trappetje iemand staan maar niet duidelijk. Ook heeft het vuur als ik er zo naar kijk, de vorm van een persoon die probeert weg te rennen.

Mevr A, stuurde ook een visie in, zij verklaart;

Ik zie in de vlammen een vorm van een kind of een baby. Ik werd ook zeer verdrietig bij het zien van deze foto. En dat is iets wat ik maar zelden mee maak. Het greep me aan deze foto. Dit wilde ik even kwijt. Met vriendelijke groet, A.

De Heer A.B, stuurde ook een visie in, hij verklaart;

Als je kijkt boven in het vuur zie je inderdaad een personage. Wat mij op het eerste gezicht lijkt op een baby met rammelaar of een persoon met iets in zijn rechterhand. Als je de foto uitvergroot zie je ook nog een man persoon in het rechter raam waarschijnlijk met snor.

Patricia, die eerder een waarneming instuurde geeft ook hier haar visie weer. Lees het verslag;

Ik zie voor de trap van het huis waar het een beetje wazig is een persoon. Het is de vorm van een vrouw, ze kijkt naar het vuur, ze heeft tot haar schouders donker haar met grove krullen/ golven. Ze heeft een lange jas aan en kreeg net het idee dat dit een foto uit amerika is maar waarom weet ik niet. Het lijkt net of ze iets naast haar heeft staan iets kleins mijn 1e indruk was een kind. Ik weet alleen niet of het echt de moeder van de baby in de vlammen is of de baby's begeleidster, maar ze staat duidelijk te wachten.

Richard stuurde ook een visie in;

Ik zie bovenin net als mevr A duidelijk een kindergezicht. Ik denk dat het om een jongetje gaat met de leeftijd van 6 jaar. Ik weet verder niet waarom, maar dit is wat ik erin zie.

Mej M.K., stuurde haar visie in;

Bij de foto met dat vuur zie ik links naast de trap, een kindfiguur en daar weer links naast een man met een hoed op en een baard en die heeft een kind ofzo op schoot ? Maar bij die man met die hoed en dat paarse achtige gedaante van een kind ofzo, ook nog een iemand/gedaante van een man ervoor, met ouderwetse kleding aan. In de vlammen zie ik ook een gezicht. Links een beetje op de trap zie ik een vrouw met een witte hoofddoek met een bandje erin alsof ze uit het middenoosten komt met een kind in haar armen. En rechts op de trap zie ik ook nog een gedaante, en/of meerdere zelfs. Nog nooit eigenlijk geprobeerd zo naar een foto te kijken, maar dit zag ik er allemaal in.

Cynni stuurde haar visie in;

Hallo, ik zou iets willen zeggen over deze foto. Daar waar het vuur uit het huis komt. Ik zie bovenaan het vuur een babygezicht die in zijn rechterhand iets vastheeft. En onder dat babygezicht, zie ik een vrouwengezicht die schreeuwt. Zij is waarschijnlijk de moeder van het kind. In het rechtse raam zie ik in die waas een mannengezicht.

JHK antwoord: Er zijn veel reacties op deze foto gekomen tot nu toe zodat ik moet vaststellen dat hier sprake is van "ingesloten" omkomen in het vuur. In paniek zijn waarschijnlijk 2 personen omgekomen. Wat buiten staat of hangt is hetgeen zat te wachten op degenen die omkwamen in het brandende huis om ze op te vangen.
rainline
Foto 13Foto 13 Op deze foto is rechts een witte figuur te zien met een kleine ervoor. Het ziet wat doorzichtig en wittig uit, een verschijning zo te zien. Hier moet een ernstig ongeluk hebben plaats gevonden. Dit moet ergens in Amerika zijn, is deze indruk juist?. Wie kan mij meer vertellen.
(uitleg is aangepast)

Aanklikbaar voor groter formaat.
(Kwaliteit is iets minder)


Laurens stuurde zijn visie in;

Ik had al wel eens eerder naar de pagina "vreemde verschijnselen" gekeken en wel eens geconcentreerd alles bestudeerd maar net verdiepte ik mezelf er nogmaals in, en stond toen lang stil bij die oudere foto (foto3) waarbij jij aan het "roswell incident" dacht, ik zie hier niet 1 maar 2 personen: een klein meisje en een baby die er iets voor loopt. Zouden heel goed kinderen van die man en vrouw kunnen zijn, als ik me op de man en vrouw concentreer voel ik spanning. Mijn gedachte is: abortus, en/of mishandeling, heel misschien erfelijke ziekte maar lijkt me onwaarschijnlijk. Iets in die richting in ieder geval, de kinderen zijn ongewild van hun leven beroofd.
lijn
Foto 14Foto 14 Hier is een gedaante zichtbaar en het kind kijkt ernaar. Er is een lange staart achter de verschijning te zien. Een soort ijle materie lijkt het te zijn, ook wordt dit in de paranormale wereld "ectoplasma" genoemd. Ik krijg er verder niets bij door.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto 15Foto 15 Op deze mooie foto is een doorzichtige figuur te zien midden op de foto bij de dubbele deur. Hier krijg ik wel reactie op door. Het lijkt een overgegane dominee te zijn die zich nog niet bewust is dat hij is overgegaan en daarom gewoon zijn dagelijkse wandelingetje maakt. Deze keer een duidelijk voorbeeld hoe zo'n persoonlijkheid dit kan ervaren. Wij mogen nu even meekijken.

Aanklikbaar voor groter formaat.

foto 16Foto 16 Hier dezelfde indruk als de eerste foto helemaal bovenaan. Het lijkt ook een overleden persoonlijkheid te zijn, waarschijnlijk 2 stuks vlak naast elkaar. Let op de ademhaling van deze dame links op de voorgrond. De adem waait naar links, de geest blijft staan. Mooi duidelijk bewijs van ander leven.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto 17Foto 17 Op deze foto is een lichtend gestalte te zien die zich ophoud bij een overledene. Zo te zien zijn hier tenminste 2 gedaantes op te zien. Reageren kan op het forum JHK categorie pagina Vreemde verschijnselen.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto 18Foto 18 Deze foto is heel bijzonder en duidelijk is een net overgegane pesoonlijkheid te zien die plompverloren zit te kijken naar de auto. De indruk bestaat zijn eigen auto. Wie hier iets meer ziet, mail even. Dan zet ik het commentaar hierbij.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Carla stuurde haar visie in, lees wat zij ziet;

Die foto van het auto-ongeluk... Ik heb de indruk dat het iemand is die staat te wachten. Misschien iemand die de personen wil opvangen of begeleiden ofzo. Ik krijg niet de indruk dat het de betreffende persoon is, want hij staat er te afstandelijk bij, er is geen verbinding tussen hem en de auto. Het is iemand die geduldig wacht totdat zijn gezelschap komt om te vertrekken.
lijn
Foto 19Foto 19 Op deze foto afkomstig van Henk is een rode energieveld te zien. Het lijkt mij een deel van zijn aura en een deel afkomstig van een intelligentie dat op de foto is vastgelegd. Hier is een soort samensmelting van een energie veld te zien. Ik moet hier denken aan "warmte". Zie eventueel de Aura pagina voor meer uitleg. Er is wel een flitser gebruikt, zie de glazen.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto 20Foto 20 Op deze foto genomen met een digitaal toestel zijn diverse orbs te zien waarvan sommige duidelijk opvallen. Omdat het zijwaarts donker is, is lichtinval waarschijnlijk uit te sluiten.

Aanklikbaar voor groter formaat.

 Update

Reageren kan op het forum JHK. - JHK
lijn
Foto 21Foto 21 Op deze foto gemomen in Indonesie is duidelijk een gezicht te zien rechtsonder op de foto. Het is niet geheel compleet te zien, en dit is kenmerkend voor geesten. Er is een baard te zien. Wat lager is langs de reling een rode verkleuring te zien, dit zijn gewoon datum cijfers die door het fototoestel op de foto worden geplaatst. ( 93 3 1 = 1-03-1993) De indruk die ik over dat gezicht heb is "een persoonlijkheid", een intelligentie dus. Wie ziet hier meer in ?.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Hannie stuurde haar visie in, lees hoe;

Ik zie duidelijk naast het gezicht van de al genoemde entiteit links er van nog een gezicht het lijkt erop dat dat deze een bril draagt en de mond open heeft. Ook gelijk achter de man links naast de waterval zie je een entiteit maar ik zie er niet een gezicht in.

Jolanda stuurde ook haar visie in.

Het eerste wat me opviel was bij foto 21 de man met het gezicht tussen de struiken ik zie er duidelijk het hoofd van nostradamus, de grote wereldvoorspeller in.
lijn
monnik1Foto 22 Deze foto is in een woning genomen waar door andere paragnosten entiteit aanwezigheid werd vastgesteld. Er zijn daar ook foto's genomen. Ik heb deze uitgekozen voor plaatsing. Schijnbaar is niets bijzonders te zien. Wel als men goed kijkt. Nadeel is wel die kralen die voor de keukendeur hangen, gezichtbedrog is hierdoor niet uit te sluiten. Er zou een gestalte van een monnik op te zien zijn.
(Eigenaar Alex Bruinsma)
 
foto-oud-en-nieuwFoto 23 Hier is een vreemde vlek te zien, wat zou dit zijn?. Ik krijg er wel reactie op door. Het moet daarom iets zijn. Pas is bekend geworden dat ook niet menselijke levensvormen te zien kunnen zijn. Zou dit er een zijn?, wie meer ziet mag het doorgeven.

Aanklikbaar voor groter formaat in apart venster.

Margriet nam op deze foto het volgende waar; lees haar korte verslag.

Ik heb wel een reactie op deze foto hierboven. Volgens mij lijkt het op een "aardse" entiteit. Volgens mij een man, het hoofd naar links omhoog en de handen om de knieen. Dit is tenminste wat ik er van maak. Wel iemand die relaxed aan het zweven is.
lijn
 
verschijningFoto 24 Op deze foto is linksboven een niet te verklaren verschijning te zien in de vorm van een paardekop. Niemand kan tot nu toe het antwoord vinden. Veel weet ik wel te antwoorden, maar deze is mij wat ongewoon. Ik moet door die vorm aan een overleden paard denken. Deze worden ook wel eens in open velden gezien waar bijvoorbeeld vroeger strijd is geweest. Wie wat ziet kan reageren. (Eigenares Elly)

Aanklikbaar voor groter formaat.

verschijningFoto 25 Ook hier is links een niet te verklaren verschijning te zien, nu een deel van het paard? uit de foto boven. Bij de rechterknie zou een koffer te zien zijn. Elly verklaart geen koffer te hebben gehad en gezien tijdens het nemen van de foto. Een schaduw had hier wat vager moeten zijn, dus dat is het niet. Wie meer ziet kan reageren. (Eigenares Elly)

Aanklikbaar voor groter formaat.

creepy01Foto 26 Op deze foto zien we kleine en wat grotere bollen. Als dit een paar waren vanuit de lampriching links bijvoorbeeld zouden we denken, het is niets. Maar er staan meer van die bollen op. Orbs worden ze ook wel genoemd. Een soort energie ballen, dus waarschijnlijk geen denkende levensvorm, althans ik krijg geen bijzonder reactie op door. Foto is genomen in een hotel en de gordijnen waren dicht. Zo te zien is er wel een flitser gebruikt. (Eigenares Kim)

Aanklikbaar voor groter formaat.

foto-kruis-digitFoto 27 Deze foto die in het schemerdonker genomen is, is een gezicht vlak voor het fototoestel te herkennen. Het staat wat schuin links. Foto werd s'avonds genomen op een begraafplaats terwijl deze eigenlijk niet open was. Er zou links nog een geest te zien zijn.

Aanklikbaar voor groter formaat in apart venster.

VerschijningFoto 28 Op deze foto van een oud vervallen houten huisje is rechts achter het raam duidelijk een jonge vrouw te zien. Deze foto kwam ik zelf tegen. Er gaat een eenzaamheid vanuit, verdriet, rust (berusting) en een liefde uitstraling. Zij moet daar zijn omgebracht. Wie meer kan zien of voelen, mail dit door. Dan zet ik het commentaar hieronder.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Anja stuurde haar waarneming in, lees wat zij ziet;

Hoi Jan, graag zou ik je willen vertellen wat ik zie op de laatste foto van het oude houten huisje. De vrouw in het raam valt erg op, de indruk die ik bij haar heb is dat ze wacht op iemand ze is rustig maar straalt toch een groot verdriet uit. Het valt me ook op dat deze vrouw erg jong is ik schat ze een jaar of 22/23. Toch heb ik niet het gevoel dat deze vrouw is omgebracht. Het gevoel dat ik heb is dat deze vrouw in het kraambed gestorven is. Ze beschermd duidelijk haar buik en je voelt de liefde voor het ongeboren kind. Als je de foto vergroot en een beetje scherper zet, zie je linkonderaan in het raam, heel duidelijk een monnik met kap over zijn hoofd. Hij is in gebed. Ook al krijg je verschillende indrukken bij deze foto, hij voelt erg goed aan voor mij.
rainline
Een verschijning in de linkerraamFoto 29 Een oude vervallen huis met een verschijning binnen de linkerraam. Daar waar het glas ontbreekt is een verschijning te zien van een persoon, maar het valt niet echt op. Er gaat een verlaten rust vanuit.

Aanklikbaar voor groter formaat.De Heer P.B., zag dit erbij; Ik zie in het rechterraam net boven de boom een man viool spelen, dat valt mij meer op bij de foto.
Mist bij de graven.Foto 30 Hier is een wolk te zien maar duidelijk geen gewone mist. Er zijn vormen in te zien. Er gaat een rust vanuit maar krijg ook de indruk van "zwervers". Zwervend en rondhangend "leven".

Aanklikbaar voor groter formaat.

lijn
Na het bekijken van deze foto's zullen wellicht vele vragen en twijfels kunnen ontstaan. Alle uitleg hier wordt zorgvuldig en met logica geplaatst naar het meest waarschijnlijke antwoord. Toch is het mogelijk dat later na het verkrijgen van nieuwe aanwijzingen de uitleg naast de foto wordt aangepast.
lijn
Toelichting; Veel vooral jonge bezoekers komen op deze pagina. Ik heb echter vernomen dat sommigen deze foto's nogal eng vinden. Dit is te wijten aan onvoldoende ervaring op dit gebied. Veel van deze verschijnselen zijn velen onbekend en/of doen erg vreemd en ongewoon aan. Dit is wel juist, doch ik wil de bezoeker er op wijzen dat overleden intelligenties (mensen e.d.) zelf geen fysieke activiteiten meer kunnen ontplooien. Enkele acties zoals windvlagen, koude stromen, warmte, kaars flakkeren, kunnen nog wel afkomstig zijn van geesten ofwel gewoon soms "lang geleden" overleden mensen. Klopgeluiden komen ook van hun vandaan maar men zuigt wel een stukje van je eigen energie op, die ze hier nodig hebben om de activiteit te kunnen doen plaatsvinden. Sluit men zich in een denkbeeldige zin met een cirkel om zichzelf heen af, dan houdt dit effect op. Veel mensen die nooit geloofden in het bestaan van een gene zijde of hemel, enz, zijn degenen die vaak nog De poort naar het licht. Denk aan deze poort bij eventuele aanwezigheid van zwervers. enige tijd ronddolen. Men kan deze door middel van deze afbeelding en door hier sterk aan te denken verdwaalde overleden mensen op het bestaan van de gene zijde wijzen, heel vaak helpt dit onmiddelijk. Men kan ook de aanwezigheid voelen wanneer men hiervoor gevoelig is of er voor openstaat. Het bestaan van geesten is wetenschappelijk aangetoond, dit even voor de duidelijkheid. Mensen die er NIET aan toe zijn kunnen of mogen nog niets zien, opmerken, e.d. in tastbare zin. Vanuit de gene zijde wordt bepaald wat men aankan en of moet /mag doormaken. Hierdoor kan men niet bevestigen of het bestaat en kan men geen eigen bevestiging geven in b.v. discussieforums. Men hoeft zich geen zorgen te maken dat men na het bezoeken van deze pagina problemen zou krijgen. Veel angst komt voort uit opvoeding en uit het eigen op dit gebied beschikbaar inzicht. Men kan dus rustig slapen. Lees zo nodig de spirituele pagina door om meer te weten te komen. - JHK
rainline

Met het menuutje kan in volle schermen van pagina gewisseld worden.

lijn

Terug naar boven.
Naar de 2de pagina.  Naar de 3de pagina.
Naar de 4de pagina.

© Images JHK en rechten eigenaar vermeld bij foto - 2000/2005
Kopieren en openbaarmaking van deze foto's is niet toegestaan zonder toestemming van eigenaar.