Vreemde verschijnselen
candle3 candle3   Op deze tweede pagina staan foto's van vreemde verschijnselen die men vaak niet thuis kan brengen. Dit kunnen geesten zijn, entiteiten, gewoon mist, rook, temperatuursverschillen, en meer waar we ons van afvragen wat het is. Vaak worden er foto's genomen waarop dingen staan die de maker helemaal niet had willen fotograferen. Op deze pagina zijn vele foto's te zien die zijn genomen waarop iets meekwam dat er niet op thuis hoort. Men kan indien men zelf zoiets heeft de foto opsturen. Plaatsing vind naar wens plaats met of zonder naam, vermelding van eigenaar foto, annoniem, enz. Naast de foto rechts staat eventueel een mogelijke verklaring. Getracht wordt met logica en beschikbaar inzicht een verklaring te geven. Om het laden niet te lang te laten duren worden de pagina's opgedeeld wanneer een bepaald limiet wordt bereikt. Sommige foto's kunnen bewerkt zijn, wanneer ik dit contstateer zullen ze bij een volgende update geleidelijk worden vervangen door andere. Let op het commentaar naast de foto, vaak staat dit erbij vermeld.
Men kan wanneer men iets op 1 van de foto's ziet, hetzij zo of door helderziende waarneming, je zienswijze op het hiervoor aparte forum "Forum vreemde verschijnselen" plaatsen. Ik zal indien interessant de betreffende foto plaatsen op deze pagina met daarbij een kort commentaar.
Datum 14-12-2004 - Er is 1 foto nummer 41 vervangen door een andere. De oude foto was nep.

 
Een mist an zonsondergangFoto 31 Een mist na zonsondergang?, rechts zien we een mist hangen. Maar dit is geen gewone mist. Wie hier meer ziet kan het doorgeven. Foto is in Hongarije gemaakt.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Weer een mist.Foto 32 Hier is een wolk te zien maar ook weer geen gewone mist. Er zijn vormen in te zien. Zwervend en rondhangend "leven". Foto is in Hongarije gemaakt.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Vreemde balk middenrechts, foutje?Foto 33 Hier is een brede lichtband te zien. Wat dit nu is, is niet duidelijk. Meest logisch is een fout bij het ontwikkelen. Toch blijven er vraagtekens over.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Dit is een Orb.Foto 34 Duidelijk lijkt dit een Orb te zijn. Een vorm van leven uit de natuur dat nog vele geheimen kent. Wie wat meer hierin ziet mag het doorgeven. (Foto Annemiek)
Aanklikbaar voor groter formaat.
Sander voor de ingang.Foto 35 Hier is een mist te zien, dit lijkt leven te zijn. Er gaat een rust vanuit. De omgeving voelt ook rustig aan, de persoon op de foto geeft mij een 'Elvis' indruk. Wie meer denk te zien mag het doorgeven. (Foto Sander)
Aanklikbaar voor groter formaat.

Marcha stuurde deze helderziende waarneming in, lees wat zij zag;

Hierbij zie ik een overleden ziel, die zijn rust nog niet heeft gevonden. Ik adviseer hierbij ook uitdrukkelijk aan Sander, om niet meer dat kerkhof te betreden. Laat de doden rusten, voor je het weet neem je een verdwaalde ziel mee naar huis en word je door hem lastig gevallen, neem mijn advies aan.

Peter stuurde dit commnentaar in, lees verder;

Wat staat er naast sander ( links van hem naast de tralie ), dit is goed te zien als je de foto nog wat verder uitvergroot.
Het lijkt op een oudere man die een alpino pet opheeft. Hij loopt gebukt door het leven. Hij heeft sander in ieder geval niet in de gaten.
Een hele goede waarschuwing aan sander om daar weg te blijven. Hij hoort daar niet te zijn. Hij is TE speels en dartel en heeft dus aardig wat te verspelen. Vooral aan energie en levenskracht.

---
Hond met aardstrFoto 36 Een Hond ingepakt in een jas met daarnaast iets wat we niet gewoon vinden. Het meest logische is een aardstraal die zo taps naar boven loopt. Ik kan hier geen intelligentie activiteit vaststellen. Men kan wanneer men meent meer te zien een commentaar opsturen.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto37Foto 37 Op deze foto zien we een trap naar beneden gaan waarbij een eenzaam en een tijdloos gevoel wordt waargenomen. De tijd lijkt hier stil te staan en de veel eerder overgegane persoonlijkheden hebben vooral hier geen besef van tijd. Er is hier veel angst, leed en onzekerheid gebeurt tijdens de tweede wereldoorlog 1940-1045.
Aanklikbaar voor groter formaat.
 Update
Een verschijning.Foto 38 We zien hier links een fel licht verschijning. Dit is een teken van leven van een andere zijde. (gene zijde) Er werd een rustig gevoel bij geconstasteerd. Er werd een flitser gebruikt en de foto is volgens de inzender rond kertsttijd genomen.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Speling van de wolkenFoto 39 HIer is een gezicht te zien. Dit is geen geest verschijning maar een natuurlijke speling in de wolken. Toch kan dit bijzondere gezichten geven. (Foto Miranda)
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 40 Hier zien we een wit wolkachting iets. De foto werd duidelijk op reflectie genomen. Er werd in de nacht een spooktocht gehouden in het bos door een aantal mensen. Deze foto is na afloop daarvan genomen. Straat was volkomen onverlicht. Grote foto is van minder kwaliteit. (foto Mir)
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 41Foto 41 Hier zien we iemand achter in de auto zitten. De inzender vertelt; Door de voorruit is het hoofd van een kind te zien in het midden van de achterbank. Via de geopende ruit aan de kant van de chauffeur zie je de contouren van een persoon, ik denk een vrouw. Reageren ?, dat kan op het forum voor deze pagina Vreemde verschijnselen.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Geest om vrouwFoto 42 Hier zien we duidelijk iets om deze vrouw. Indruk is een 'aanwezigheid' dat hier niet negatief is, indruk is dat ze ergens voor werd 'beshermd'. Door deze 'activiteit' was er meer energie om haar en dit werd daarom wel gefotografeerd.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 43Foto 43 Hier zien we slierten hangen in een tuin. Wat dit is, is voor velen een vraag. Waarschijnlijk zijn het hangende intelligenties. Wie ziet er meer in? Of heeft er iemand gewoon voor het nemen van de foto even met een sigaret rondgezwaaid?
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 44Foto 44 Deze foto is genomen op een kerkhof. Hier zou een geest te zien zijn van een overleden pater. Hier zien we ook een paar orbs. (kunnen stofdeeltjes zijn) Ik heb er geen speciaal gevoel bij. Op een kerkhof zwerft er inderdaad veel rond. Dit kan er één zijn.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 45Foto 45 Hier zien we bij en door de kerstboom een energie strengel lopen. Dit is geen orb maar waarschijnlijk gewoon energie in een gebogen aardstraal. De inzender deelde mede dat hun kat zat te blazen tegen deze verschijning. We zien echter een kat in de stoel liggen.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Geesten in restorantFoto 46 Hier zien we duidelijk een mistig wolkje boven de eettafel. Het lijkt alsof ze meekijken en zo gezellig meedoen. Als je goed kijkt zie je een sliert naar het meisje rechts gaan en het eindigt bij haar hoofd. Een intelligentie dus. Er werd daar niet gerookt.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Ghostcam 1Foto 47 Zien we wel wat?, ja volgens de eigenaar wel en wel op de trap. Inderdaad is er iets te zien. Het is een geschikte omgeving voor geesten om te dwalen. Wie ziet meer? (foto is van minder kwaliteit)
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto van grote OrbFoto 48 Dit is wel een erg duidelijke orb. Er komen zo langzamerhand gegevens binnen die er op wijzen dat gidsen niet perse een mens uiterlijk moeten aannemen. Het is zo te zien 'leven'. Het kind ziet het hangen en kijkt ernaar. Kinderen zijn vaak helderziend, dit is meer bekend.
Aanklikbaar voor groter formaat.
dscf0351Foto 49 In deze ruimte zien we weer een orb. Nu lijkt het een deel van een persoon te zijn. Precies boven de barstoel hangt en het geeft zo de gedachte 'te zitten'. Volgens de eigenaar worden daar ieder weekend seances gehouden. Mijn indruk is ook 'iets' wat leeft.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 50Foto 50 Hier zien we rechts een sliert lopen. Wat naar links waarschijnlijk zonnestralen. Toch moet er meer te zien zijn.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 51Foto 51 Rechts ongeveer in het midden zien we een orb. Omdat het donker is kan de camera niet overbelicht zijn. De foto is buiten op het balkon genomen.
Toelichting; Orbs zijn er echt maar er kunnen foto's tussen zitten die geen echte orbs bevatten. Deze 'orbs' komen nogal vaak voor op 'digitale' camera's. Om zeker te zijn, maak voor het gebruik de lens goed schoon. Er is een filterkapje te verkrijgen, dit zou invloed hebben.

Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 52Foto 52 Hier zien we duidelijk een orb midden voor de hond. De hond kijkt schijnbaar er naar. Dieren zijn vaak helderziend, vandaar deze reactie. Hier zien we meer ringen in de orb. Het is leven maar we gaan verder onderzoeken waarom de laatste tijd zoveel orbs worden gefotografeerd.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 53Foto 53 Op deze foto met meer een ouderwets en romantische sfeer zijn meerdere orbs te zien. Omdat het een donkere omgeving is, is bedrog of overbelichting van de lens niet waarschijnlijk. Een stofje kan het het ook niet zijn want die zou niet scherp en duidelijk te zien zijn. dus toch leven?
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 54Foto 54 Op deze foto zien we meer orbs. De zoveelste foto met orbs maar nu zien we er wel veel. Als het goed is moet het daar onrustig zijn in die kamer ofwel een druk gevoel geven ook al is er verder voor het oog niets te zien. Men kan ook het idee krijgen niet alleen te zijn.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 55Foto 55 Hier zien we slierten lopen. Waarschijnlijk zijn het fijne haartjes op de lens. Zeker is dit echter niet. Wie meer meent te zien kan dit doorgeven.
Aanklikbaar voor groter formaat. (matige kwaliteit)
Foto 56Foto 56 In deze klimhal zien we weer orbs. 1 grote linksboven de persoon die klimt en meer naar rechts. Wat vager zien er er 2 vlak bij de persoon die klimt. Helpen ze hem klimmen ?.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 57Foto 57 Hier zou een gezicht te zien zijn, zelfs meer gezichten volgens de instuurder. Het is genomen in een park bij Zevenaar en vlak bij de duitse grens. Hier zal niet iedereen iets zien. Schijnbaar is het een gewone natuurfoto.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 58Foto 58 Hier zien we een soort van mist dat eindigd bij de persoon rechts in de nek. Indruk is dat deze mediteert waardoor er wat openstaat en zo op de foto te zien is. Of is het gewoon rook?.
Aanklikbaar voor groter formaat.
(matige kwaliteit)
Foto 59Foto 59 Wederom wat Orbs, we zien er 2 duidelijk midden/rechts hangen. Er onder zie ik nog een orb, deze lijkt een afspiegeling te zijn. Is het wel echt? Er zijn mensen die toch meer zien op deze foto. Er is daar ooit een strijd geweest tussen de romeinen en germanen.
Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto 60Foto 60 Meer Orbs in een tuin, we zien er meerdere hangen. Deze foto is in het donker genomen en de eigenaar geeft te kennen dat de lens goed is schoongemaakt. Inmiddels komen er aanwijzigingen dat het echt leven is en zij gewoon deel moeten uitmaken van de natuur. (Foto M & T)
Aanklikbaar voor groter formaat.
lijn

Terug naar boven.
Terug naar de 1ste pagina.  Naar de 3de pagina.
Naar de 4de pagina.

© Images JHK en rechten eigenaar vermeld bij foto - 2000/2004
Kopieren en openbaarmaking van deze foto's is niet toegestaan zonder toestemming van eigenaar.