Vreemde verschijnselen
candle3 candle3 Ook op deze vierde pagina staan foto's  van vreemde verschijnselen die men vaak niet thuis kan brengen. Dit kunnen geesten zijn, entiteiten, gewoon mist, rook, temperatuursverschillen, en meer waar we ons van afvragen wat het is. Vaak worden er foto's genomen waarop dingen staan die de maker helemaal niet had willen fotograferen. Op deze pagina zijn vele foto's te zien die zijn genomen waarop iets meekwam dat er niet op thuis hoort. Men kan indien men zelf zoiets heeft de foto opsturen. Plaatsing vind naar wens plaats met of zonder naam, vermelding van eigenaar foto, annoniem, enz. Naast de foto rechts staat eventueel een mogelijke verklaring. Getracht wordt met logica en beschikbaar inzicht een verklaring te geven. Om het laden niet te lang te laten duren worden de pagina's opgedeeld wanneer een bepaald limiet wordt bereikt. Sommige foto's kunnen bewerkt zijn, wanneer ik dit contstateer zullen ze bij een volgende update geleidelijk worden vervangen door andere. Let op het commentaar naast de foto, vaak staat dit erbij vermeld.
Men kan wanneer men iets op 1 van de foto's ziet, hetzij zo of door helderziende waarneming, je zienswijze op het hiervoor aparte forum "Forum vreemde verschijnselen" plaatsen. Ik zal indien interessant de betreffende foto plaatsen met daarbij een kort commentaar.

Klik op mail versturen om de foto op te sturen. Maak het niet groter dan ongeveer 1500 Kb per plaatje. Men kan insturen in gif of jpg formaat van goede kwaliteit. Er komen veel foto's voor van orbs, doch het zijn vaak kleine stofdeeltjes voor de lens. Hou hier rekening mee.

Datum 12-04-2009 - 1 foto 119 van een bunker toegevoegd, pagina bijgewerkt.

 
Foto91Foto 91 Deze foto lijkt me erg bijzonder. Het is wel frappant dat een helder lichtje vlak voor de koe bevindt. Het is net of deze de kracht aan de koe gaf om later gered te worden. Deze foto is ook elders in de publiciteit geweest in media en kranten.

Aanklikbaar voor groter formaat.
(matige kwaliteit)

Foto92Foto 92 Hier zien we een vreemde streep. Inzender verklaarde dat het dat geen invallend licht kon zijn. Mogelijk is dit een orb die snel bewoog. Maar een haar kan ook. Toch klopt er iets niet. Wie een mening heeft kan dit op het forum kwijt.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto93Foto 93 Op deze foto zien aan de overzijde een raam met een gestalte. De inzendster meldde dat haar dochter iets op de foto zag. De moeder kreeg kippevel ervan. Foto is van mindere kwaliteit maar doet niets af van waarneming.

Aanklikbaar voor groter formaat.
Foto is wat wazig.

Foto94Foto 94 Weer een orb, maar deze foto plaats ik wel. De maker had de foto ook van de achterkant van de bank genomen met de orb hangend op dezelfde plaats. Hij nam er nog een aantal, ook daar op ongeveer dezelfde plaatsen de orb. Deze leeft dus.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto95Foto 95 De maan in volle glorie met een vreemd vlek erbij. Ik kan weet hier niet goed raad mee. Ik kan denken aan een UFO, maar evengoed kan dit een gewone vlek zijn. Reageren? op het forum "Vreemde verschijnselen" onder vermelding van de foto nummer.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto96Foto 96 Op deze foto zien we een complete verzameling orbs rondom de grafzerken. Ook zou een gedaante te zien zijn. Het is wat donker maar met vergroten moet dit beter te zien zijn.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto97Foto 97 Ook weer orbs. Hier is de verklaring van de inzender. De afgelopen winter heb ik het nieuwe onderkomen van het draaiorgelmuseum in Haarlem geschilderd en voelde daar veel aanwezigheid. Er is buitengewoon veel hulp geweest van gene zijde anders had het museum er niet meer geweest. Er zijn veel mensen overleden in die kring in 2003. Misschien zijn die daar op de foto. Ik heb over de periode dec t/m april foto`s gemaakt daar en ze zijn met grote getale op de foto`s te zien. Hier kunt u ook zelf op reageren.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto98Foto 98 Dit is een bijzondere foto met veel kleuren met natuurlijk orbs. Omdat hier en daar over deze foto gediscusseerd wordt plaats ik hem. Commentaar ?, ga naar het forum.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto99Foto 99 In deze slaapkamer is er wel veel leven. Ook is rechtsboven een oplichtende vlek te zien. De inzender verklaart; Dit is mijn kamer. We hebben al heel veel verschijningen gehad in huis. Ik en mijn zoontje hebben dit gezien en gehoord. We willen graag weten wat dit is, omdat we in het hele huis foto's hebben gemaakt en er een hoop op staan, wat jullie ervan vinden ? U kan uw mening kwijt op het Spirituele forum JHK, gedeelte voor Vreemde verschijnselen.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto100Foto 100 Deze foto is bijzonder en we zien hier een rode lichtverschijnsel. De inzender verklaart; Ik was foto's aan het maken in de achtertuin om te kijken wat voor effect regendruppels zouden hebben als ik die ging fotograferen. Leuke gekleurde stipjes zie je dan. Maar ineens verscheen deze foto ertussen. Zou iemand mij kunnen vertellen wat dit is? Ik heb de laatste tijd wel steeds vaker het idee dat ik niet alleen ben, zou dit een spirit kunnen zijn ? Mijn indruk is "leven". U kunt hierop reageren.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto101Foto 101 Op deze foto lijkt het een bewegende orb te zijn. De inzender verklaart; Op de foto zit mijn vriendin. Zij heeft een sliert op haar gezicht. Al vanaf het begin toen ik in het venster keek van mijn digitale camara toen de foto gemaakt was wist ik al dat er wat vreemds aan de hand was. Er zat namelijk geen haar op mijn lens en mijn inziens kan een haar niet door de luchtzwevend op deze manier op de foto terecht komen. Op de computer kijkend heb ik tot op heden geen verklaring gevonden. Geen licht schitteringen enz... U kan hier ook op reageren zoals eerder aangegeven.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto102Foto 102 Deze foto is voor sommigen wat eng aandoend. Er is een gezicht op te zien. Vaag dat wel maar toch zichtbaar. De inzender gaf in haar email aan dat er een koude wind werd gevoeld.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto103Foto 103 Dit zijn er wel veel en mijn indruk is dat het er onrustig is. Daarom heb ik de zoveelste foto met "Orbs" wel geplaatst. De inzender verklaart: Wie kan mij zeggen wat dit inhoud deze Lichtballen het gebeurt een paar keer in de week dat ze te zien zijn in mijn huis. En als je deze foto iets vind mag je hem plaatsen. Bij deze geplaatst, we wachten commentaar op het forum af.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto104Foto 104 Hier zien we heel veel vlekken maar ook een gedaante achter. De inzendster vertelt; Deze foto is gemaakt in Spanje toen wij afgelopen zomer met vakantie waren. De voorgaande en volgende foto's hebben dit niet. Naar mijn mening was de lens dus schoon. Wat zijn deze vlekken? Zijn het orbs? Horen ze bij mij of bij de plaats waar de foto gemaakt is? Mijn indruk is, dat ze horen bij de plaats waar de foto is genomen. (Eigenares foto - Dolores Lopez)

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto105Foto 105 Op deze foto is een echte orb te zien. Ik plaats deze foto toch omdat de inzender dit verklaart; Beste mensen, ik heb deze foto genomen met mijn digitale camara. Bij het plaatsen op de computer ondekte in in de linkerbovenhoek een rare lichte egaal gelijke vorm. Deze vorm hangt een stukje beneden het plafond en een flink stuk van de muur vandaan, en geeft een lichtschaduw op de achterste persoon zijn blauwe overall. Ik kan de vorm niet verklaren en zijn/ haar schaduw ook niet, het moet iets geweest zijn wat daar "hing" en de indirecte flits van mijn camara opving. Wij hebben echter niks gezien. Voor een flitsspiegeling is de kleur niet helder genoeg, en er kon op die plaats niks spiegelen. Ik heb het zelf vergeleken met een mes wat het zonlicht opvangt en waarmee je een lichtschaduw ergens op kan laten spiegelen..mijn flits is "de zon" de egalevorm is "het mes" en de lichtschaduw is de lichtschaduw... maar deze redenatie betekend dus dat er echt iets hing op die plek. We wachten de reacties af.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto106Foto 106 Hier zien we iets wat ons echt niet gewoon is. De inzender verklaart; De eerste paar foto's die we hadden gemaakt waren er alleen orbs op te zien, en sommige helemaal niks. Tot ik plots bij de muur van het kerkhof een witte gedaante op de foto kreeg. Ik schrok me dood. Die plaats waar ik de foto had gemaakt was geen enkel licht, mist of voorwerp te vinden dat zich voor de camera kon bevinden. Erg raar. Kan iemand mij vertellen wat dit zou kunnen zijn? Zeer interessant om te zien.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto107Foto 107 Ook deze foto is van bovenstaande inzender; Op deze foto staat iets dat op een persoon lijkt. Ik garandeer dat dit geen trucage is, ik heb het met eigen ogen gezien! Binnenkort gaan we er meer maken, is erg verslavend, maar wel eng. Ziet iemand er wat op? Ik heb er verder geen verstand van maar ben wel erg geinteresseerd. Ook voor deze foto wachten we de reacties af op het forum speciaal voor deze pagina.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto108Foto 108 Statische lading is het eerste waar ik aan moet denken. Door wrijving van het dunne plastic onstaat in combinatie met de haren een ontlading. Een fototoestel kan dit duidelijker vastleggen. Geen verschijnselen van entiteiten.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto109Foto 109 Werkzaamheden in een bedrijspand. Hier zien we zeer duidelijk meerdere orbs waarvan 1 grote. Omdat deze foto wat bijzonder aandoet plaats ik deze wel. De inzender vertelt; Dit is een foto gemaakt op een grijze dag. Er zijn verschillende orbs te zien, nadat ik deze foto gezien had heb ik er verschillende achter alkaar gemaakt en er zijn overal orbs te zien op steeds verschillende plekken. Reactie ?, dat kan op het forum.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto110Foto 110 Op deze foto zien we een geribbeld slang oplichten. Hier worden kennelijk opgravingen gedaan, althans zo lijkt het. Er is iets langs het fototoestel gevlogen ? Ik zou kunnen denken of aan een snel langs vliegende orb of gewoon een haar. Op het forum kan men erop reageren.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto111Foto 111 Hier zien we een vreemd licht om de rechterarm van de jongedame en lijkt door te lopen naar voren. Ectoplasma is waar ik aan denk maar zeker is dit niet. Ectoplasma is wel een energievorm waarvan nog niet zo veel bekend is. Het is niet fysiek.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto112Foto 112 Duidelijk is hier een wit wolkje te zien voor de mond van de vrouw. Adem ?, nee dat lijkt me niet omdat de temperatuur in de kamer daarvoor te hoog is. Een orb misschien, dit kan. Daarom, reageer op het Spirituele forum JHK en dan voor deze pagina en discusseer erover.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto113Foto 113 Op deze foto zien we een mistachtig iets hangen. Daarbij diverse orbs. Omdat het donker is, is reflectie niet waarschijnlijk. Commentaar ?, ga naar het forum voor deze pagina.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto114Foto 114 Orbs, we hebben er al zoveel. Maar deze foto laat duidelijk gezichten in de orbs zien. Daarom maar even hier op de pagina gezet. Reageren?, dat kan zoals bekend.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto115Foto 115 Dit is een mooie foto van een orb en zo te zien een echte ook. Een gezicht zien we duidelijk zichtbaar. Reageren ?, dat kan op het forum.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto116Foto 116 Vreemde slierten onder en boven. Het fototoestel is niet bewogen. Dit moet dus zelf bewogen hebben. Wat dit is, is me niet duidelijk. Het is geen intelligentie zoals we hier vaak over hebben.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto117Foto 117 Ook uit dezelfde omgeving, weer de vreemde slierten onder en boven. Daarom heb ik deze foto ook erbij gedaan. Het fototoestel is hier duidelijk niet bewogen. We zouden kunnen denken aan vuurwerk ? of electrische ontladingen.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto118Foto 118 Rook of mist? Mijn indruk is mist maar wel met vraagtekens. De inzender vertelt: Toen wij s'avonds door Arnhem liepen hebben wij een foto gemaakt van een heel bekend beeldje, een oude man die rustig zit op een bankje. We hebben snel 2 foto's achter elkaar gemaakt met de digitale camera en heel raar voor het beeldje zit een wolk, die er tijdens het foto maken echt niet op stond. Wij zien op het forum wel de reacties tegemoet.

Aanklikbaar voor groter formaat.

Foto119Foto 119 Hier kijken we in een bunker. Een stoel om in te zitten, iets wits op de grond, een handvat en wat rommel op de vloer. De foto is door mijzelf genomen en de bunker is na het fotograferen weer netjes dicht gemaakt. Men kan op het forum eventueel een reactie plaatsen.

Aanklikbaar voor groter formaat.


lijn

Terug naar boven.
Terug naar de 1ste pagina.  Terug naar de 2de pagina.
Terug naar de 3de pagina.
© Images JHK en rechten eigenaar vermeld bij foto - 2000/2009
Kopieren en openbaarmaking van deze foto's is niet toegestaan zonder toestemming van eigenaar.